keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Jee jee nyt on kevät, eikä vituta enää paljoo yhtään!

Ei vituta edes se, ettei kolmeen päivään ole päässyt ratsastamaan, kun tulee vettä ja jotain valkosta paskaa vuoron perään taivaan täydeltä. Eikä se, ettei tallin pihassa voi liikkua kuin perhokalastuspöksyillä tai kanootilla. Oon vaan tyytynyt katselemaan keittiön ikkunasta somaa pilkullista pulleaa polleani ja siinä sivussa leikkinyt oman elämäni Peppi Pitkätossua haalimalla uusia eläimiä, syömällä aamupalaksi pullaa ja käyttäytymällä edesvastuuttomasti raha-asioissa.


Tarjosin ekalle vieraalleni Nooralle kuoharia asiaankuuluvasti raksapaffimukeista


Ja koska on kevät, olen ajatellut aloittaa taas urheilemaan! Jos vaikka elvyttäisin vanhan kunnon uintiharrastuksen tai juoksun tai crossfitin tai sit jos aloittaisi jonkun ihan uuden lajin! Hyvin ehtii laihduttamaan 100 kiloa ennen kesää, jos heti maanantaina aloittaa. Tai ei tietenkään vielä ensi maanantaina, kun silloin on pääsiäinen eikä kukaan aloita laihista juhlapyhänä. No ehkä tiistaina ja sitten ensi kesä on se kesä, kun mä tulen painamaan yhtä vähän kuin yläasteella ja sitten voin mennä yyteriin bikineissä ja ostaa ruokottoman lyhyet farkkushortsit. Samansuuntaisia ajatuksia on ehkä saattanut olla muutamana edellisenäkin keväänä, mutta tää tulee olemaan se kaikkien aikojen extreme makeover kevät, koska olen erityisen motivoitunut just tänä vuonna. Taas.

Tajusin kaksi viikkoa sitten sunnuntaina, että jumaleisson tässähän on Meri-Porin uimahalli ihan kivenheiton päässä. Iski hirvee fiilinki, että pakko päästä uimaan pitkästä aikaa. Eikä mitään noloa sammakkoa, vaan rintauintia ja kroolia perkele! Mutta ei sinne tietenkään sunnuntaina voinut mennä. Sunnuntaisin käy vaan kaikki amatöörit ja mukulat pissimässä altaaseen. Vaan mikäs sen hienompi tapa aloittaa uusi viikko ja elämä, kuin mennä heti maanantai aamulla kukonlaulun aikaan hallille polskimaan ja kisailemaan ammattilaisten ja eläkeläisten kanssa.

Uimariura harmittavasti kariutui sillä kertaa siihen, kun Meri-Porin uimahalli onkin aina maanantaisin suljettu ja fiilinki kerkes mennä tiistaiksi ohi. Mutta se on nyt mulla tässä ihan työnalla, se uimahalliin meno. Mulla on uidessa aina sellainen tapa, että oon salaisesti uimakisoissa niiden eläkeläisten ja muiden uimareiden kanssa. Mä yleensä aina häviän, paitsi yhdellä kerralla olin ihan liekeissä ja vedin rintaa oikeen tunteella päästä päähän. Mun kanssa oli samaan aikaan uimassa hiukan mua vanhempi nainen ja vedin aivan täysillä ja pieksin sen koko ajan ihan 6-0. Henki meinas mennä, mutta ei kunnon nöyryytystä mikään voita. Tai eihän se nainen tiennyt, että häntä nöyryytetään kun ne uimakisat on vaan mun päässä. Mutta onneksi en alkanut isommin vittuilemaan tälle mun kilpasiskolle, kun huomasin vasta kun hän oli nousemassa pois altaasta, että häneltä puuttui kokonaan toinen jalka. Ihan sama, voitin silti.

Lisäksi ajattelin, että jos ottais PT:n ja alkais fitnessmuijaks ja muuttais tän treeniblogiks. Harmi kun ne on vaan aika kalliita ne Peeteet. Ehkä meen sit kuitenkin vaan pilatekseen. Aamuaerobiset voisin kanssa aloittaa tässä lähiaikoina. Mutta ei kyllä huomenna kun on niin paska keli. Tarvii nyt hiukan sulatella tätä, eikä tehdä liian hätäisiä johtopäätöksiä ja lajivalintoja, kun sit helposti menee ylikuntoon.

Koirien kanssa aamuaerobisella. Ostettiin Tebskalta pullat kotimatkalla.


Ai niin tää olikin joku raksablogi. Niin siis ollaan ehditty asumaan täällä uudessa kodissa jo reilun kuukauden. Sisätyöt on aikas pitkälle reilassa ja nyt väkerretään terassia. Ekat kolme viikkoa syötiin pelkästään mikropitsaa, kun eräs nimeltä mainitsematon suurehko ja kohtuu tyyris keittiöfirma sössi melkein koko meidän tilauksen. Jätetään nyt nimet mainitsematta ja sovitaan että firman nimi olisi ollut vaikka täysin kuvitteellisesti Pastelli.


Helekatti uudessa kodissa. Antaa pahaa silmää, koska palvelu baaritiskillä on ala-arvoista.



Niin tämä Pastelli toimitti meille väärän kokoisen työtason, vääränlaiset lasiovet, yksi kaappi oli 18cm liian kapea ja kaiken lisäksi yhdessä kaapissa oli kolhu. Rehtinä firmana he tosin tarjosivat meille erireilua diiliä; jos me maksetaan vajaat 400e lisähintaa niin he tekevät meille uuden tason. Koettiin kuitenkin jostain syystä hiukan epäreiluksi meitä kohtaan, että maksettaisiin heidän virheellisesti toimittamasta tasosta kahteen kertaan, eikä suostuttu tähän diiliin. No ei mitään sieltä vastattiin, laitetaan riita poikki ja maksatte vaan 150e. Ei edelleenkään suostuttu ja tästä meidän nitkusta asenteesta pahastuneena Pastellilta ilmoitettiin, että sieltä tullaan oikein esimiehen kanssakäymään katsomaan miten me olemme virheellisesti asentaneet tason paikalleen. Noo, virhehän heidän mittaajalle oli tapahtunut ja uusi taso, lasiovet ja kaappi laitettiin tilaukseen. Tuotteet luvattiin meille kahdessa viikossa, mutta pari viikkoa kului eikä kamoja näkynyt ei kuulunut. Tämä oli se hetki, kun myös Mikko kasvatti itselleen munat ja ainakin Reposaaressa asti kuultiin meillä puhelimen välityksellä käyty kehityskeskustelu Pastellin esimiehen kanssa. Vastaus oli tyhjentävä; en mä nyt sulle laminaattitasoks voi muuttua ja tähän oli Mr. Juurimunatkasvattaneenkin tyydyttävä. Jäätiin siis hampaita kiristellen odottamaan ja tavarat toimitettiin viikkoa myöhemmin. Keittiö on kuitenkin nyt paikallaan ja Saarioisten kuraläpät on tässä taloudessa pannassa loppuvuoden.

Eka gourmet-ateria uudessa kodissa


Voin kertoa myöhemmin lisää persaukisten sisustusjuttuja sekä meidän uudesta perheenjäsenestä Pirskatista, mutta nyt mun on pakko mennä kattoon netistä mitä protskupirtelöt ja sheikkerit maksaa! Kivaa pääsiäisen aikaa kaikille!


Aurinkoista munajuhlaa! t.Munamies (ent. lämminvesivaraaja, nyk.roskis)





5 kommenttia:

  1. Ihan huikee!! Kiitos nauruista :D

    VastaaPoista
  2. Ihan hulvatonta jälleen kerran! 😂😂😂

    VastaaPoista
  3. Kiitsa ja kivaa munajuhlaa teille! :)

    VastaaPoista
  4. Nimeltämainitsematon Pastelli tyri meidänkin keittiö tilauksen. Kiristivät kukkaron nyöritkin tiukalle. Aiheuttivat vesivahingon virheellisellä asennuksella, onneksi huomasin itse sen ajoissa eikä koitunut suurempaa ongelmaa. Jos nyt saisin valita, niin tilaisin keittiön Ikeasta.

    VastaaPoista